2011. november 14., hétfő

Tilda figurák filcből

Sziasztok!
A hétvégén készítettem még néhány filc díszt karácsonyra. Tilda figurái közül a rénszarvast kicsinyítettem le, és persze a mézeskalács emberkét sem lehetett kihagyni a sorból. Vásároltam középbarna filcet, ami szinte megegyezik a kisült mézeskalács színével. Én továbbra is a natúr-barnás árnyalatoknál maradtam, de biztosan nagyon szép lehet a piros-fehér színkombináció is.


Majdnem igazi, időtálló, aranyos kis mézeskalácsaim készültek! Lassan megtelik a kosárkám is velük, bár egy karácsonyfa feldíszítéséhez biztosan szükség lehet 50-60 darabra is, így a továbbiakban is lesz még mit tenni.

6 megjegyzés:

  1. Nagyon szép lesz majd a karácsonyfád velük. Nekem legjobban a szívek tetszenek. Gyapjúfilcből készíted őket, vagy sima barkácsfilcből?

    VálaszTörlés
  2. Őszintén szólva fogalmam sincs. Gondolom barkácsfilc lehet inkább, méterre árulják, jóval kedvezőbb áron, mint a kis A4 méretű filclapocskákat.

    VálaszTörlés
  3. Általában a gyapjúfilcet árulják méterre, de ki tudja, lehet, hogy csak én nem láttam még méteres kiszerelésű barkácsfilcet. :-)

    VálaszTörlés
  4. Köszönöm Adri!Mindig tanul valamit az ember.

    VálaszTörlés
  5. szia, nekem is nagyon tetszenek a kis figurák, én is most szeretnék nekifogni, de nem találok mintákat, sablonokat...tudnál segíteni nekem ? köszönöm...Évi

    VálaszTörlés
  6. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés