2018. október 26., péntek

Santa Claus

Ho-Ho-Ho! ... A Mikulás már készülődik... olyannyira, hogy pihenés közben is azt nézegeti nagykönyvében, kik voltak a jó gyerekek, nehogy lemaradjon valaki a listáról.

A gyerekek számára talán a legizgalmasabb időszak az évben a Mikulás-várás. Jól emlékszem még, milyen izgalommal vártuk mi is gyerekkorunkban, vajon mit kapunk tőle. Édességet? Esetleg kiderültek a rosszaságok, és virgácsot is hoz? Annyit tisztogattuk a csizmánkat, hogy csak úgy csillogott-villogott a nagy napra. Reggelre pedig tele volt csokimikulással, szaloncukorral és más édességekkel ( amelyek ma már a retro kategóriába tartoznak:) - ki emlékszik még rájuk? ), no meg mogyoróval, ami nálunk sosem maradhatott ki a Mikulás-csomagból.

A múlt héten a Mikulás kulcsát és a hozzá tartozó versikét készítettem el egy új minta formájában, s most elkészült a párja is. Az új minta hímzéséhez a Santa's Key mintáéval megegyező vásznat és fonalakat használtam, így a két minta együttesen is használható dekorációként.A minta mérete: 160 x 80 öltés
A kész hímzés mérete: 23 x 11,5 cm
A párna 28 cm x 16 cm-es
Vászon: 36 count-os Zweigart Edinburgh Vintage Country Mocha
Fonalak: WDW


Szép hétvégét kívánok!
Eszter 

4 megjegyzés:

 1. Bellissimo, complimenti, ciao M.Grazia

  VálaszTörlés
 2. Nagyon szuper ez a jóságos Mikulás ♥ én is szertek így olvani :)

  VálaszTörlés
 3. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

  VálaszTörlés
 4. A handsome fellow ! I love that he is reading a book !
  Rose

  VálaszTörlés