2012. július 28., szombat

Érdekes helyek

Ma már nem akartam többet írni, de megnéztem a térképemet, amely a látogatóimat számlálja és mutatja március végétől. Nem tudom, ti milyen gyakran és részletességgel követitek saját blogotokon ezeket az információkat. Engem nagyon érdekelnek a kuriózumok, s most mutatnék nektek is néhányat ezek közül. Hihetetlen, micsoda helyekről érkeznek a keresztszemező látogatóim, s mindig meglepődök, a világ milyen számomra ismeretlen részein kíváncsiak egy magyar blogra, mely még csak nem is angol nyelvű.
Készítettem néhány fotót:

Itt az utolsó 4 hónap 73 országból érkezett látogatói vannak jelölve.Keressétek csak meg magatokat!
Néhány innen, Európa közepéről érdekes hely: Új-Kaledónia, Új-Zéland, Réunion szigete (a Madagaszkár melletti pont a tengerben), a karibi térségből Barbados, Guadeloupe, a Kajmán-szigetek vagy Dominika, s természetesen a szintén igen távoli Hawaii vagy Tűzföld, és sorolhatnám.


Amin azonban ma igencsak meglepődtem, az az Afrika bal oldalán az óceánban található pont. Hiszen ha megnézitek, ott nincs semmi... vagy mégis? Na, mire tippeltek? Ki hímezget a nagy víz közepén?


És most mutatom a  megoldást:


Amikor ezen a térképen keresgélek, sokszor elképzelem, ki is lehet ott, a világ távoli pontján a számítógép előtt - nekem ettől válik izgalmassá a dolog.

Azért még valamit megmutatok, s ez már statisztika, de izgi, már csak az arányok miatt is. Íme az első 4 helyezett:


Köszönöm mindnyájatoknak a rendszeres vagy eseti látogatást, bárhol vagytok is♥








4 megjegyzés:

  1. Régebben én is megnéztem nagyon izgalmas,ahogy az internet és a kézimunka összeköti a világot.

    VálaszTörlés
  2. Így van, és örülök, amikor tudom, hogy a dél-afrikai pötty = cucki,aki igazán cuki, az új-zélandi = kiwistitching...stb. Viszont szeretném azt is tudni, hogy milyen arc tartozik a többi kis pontocskához!Persze vannak, akik a világ minden kincséért sem kommentelnének,ki tudja, mi az oka, hiszen senki sem szólja meg őket emiatt, így ez nehezen kivitelezhető. De ez megér egy külön misét, meg aztán pszichológiai diploma is kellene hozzá....

    VálaszTörlés
  3. Ja, azt is le akartam írni, hogy az anyahajót(vagy ki tudja, mi az,) megtaláltam több blog térképén ( ez egy utólagos kis megfigyelés). Lehet, hogy az iskola helyett a statisztikai hivatalban kéne dolgoznom? Embereket akarok látni a számok mögött.

    VálaszTörlés
  4. Nem tudom mennyire megbízhatóak ezek a térképek...mert volt olyan, hogy én is nézegettem egy külföldi blogot és ott engem amerikainak jelölt be a térkép...:o)))
    Ha magyar blogot olvasok, akkor meg áltaálab Érdet jelöli, pedig nem is lakunk közel hozzá :o)))
    De egy biztos : sokan nézegetik a blogodat, mert gyönyörű dolgokat találhatnak itt :o)))!!!

    VálaszTörlés