2013. május 18., szombat

Sheep and Flower

Sziasztok, Lányok!

A gyönyörű napsütés fotózásra csábított délelőtt, s egyik nemrégiben elkészült munkámat vittem magammal arra a helyre, mely mellett munkába menet-jövet mindennap elmegyek, s mindig meg is csodálok.

A "Sheep and Flower" minta Niky egyik új kreációja, valamiféle naív báj lengi körül, ami nagyon megtetszett. Egyenlőre csak a minta egyik felét hímeztem ki, másik része - a kislány a bárányokkal - még várja, mikor lesz rá időm.
Picit változtattam a mintában megadott színeken, Valdani fonalakkal  hímeztem egy 32 countos, sárgás-régies árnyalatúra festett vászonra. A dekoráláshoz használt farkasfogat, csipkét, horgolócérnát, vászonszalagot is megfestettem, a hímzést kopottas barna anyaggal kombinálva varrtam felakasztható tasakká, és krémszínű anyaggal béleltem.

Íme a fotók:










Kellemes, napsütéses hosszú hétvégét Mindnyájatoknak!
Eszter






7 megjegyzés:

  1. Oh, de gyönyörű!!! És ezt is mind kézzel varrtad?!
    Nagyon ügyes vagy!!! :o)

    VálaszTörlés
  2. Cara Eszter, i tuoi lavori sono sempre bellissimi, la scelta dei colori perfetta, un abbraccio!Carolina

    VálaszTörlés
  3. Csodaszép! Hangulatos ♥
    Nagyon tetszik a farkasfog felvarrás is!

    VálaszTörlés
  4. Ami eszembe jutott azonnal: lélek és harmónia.

    Ezt a mintát még nem ismertem, várom a barikás részét is❤
    A színek amiket választottál tökéletes szimbiózisban élnek a barna kopott vászonnal, a kivitelezés tökéletes befejezése a hímzésnek.
    Most nekem van egy kérdésem :
    Ezek az ódon minták miért árasztanak ilyen tökéletes nyugalmat? A belőlük készített használati tárgyak miért inspirálják az embert arra, hogy kiüljön egy szép helyre, mondjuk egy tavaszi virágokkal ékes füves dombra és ebből és csakis ebből előszedegesse a kézimunka kellékeket és míg hímez és maga mellett tudja a megelégedettség érzésével töltsön el pár órát?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, Emőke! A minta Húsvét körül jött ki, akkor vettem.
      Fogós kérdéseid vannak ... a régi dolgok általában megnyugtatnak, kellemes emlékeket ébresztenek. Mindezek az alkotás örömével, s a relaxációval kiegészülve pozitív energiát adnak, feltöltenek jó időre. Azt hiszem, nálam ez így működik.

      Törlés
  5. Bellissima pouch sai che non so resistere a queste deliziose borsettine mi piace molto anche come hai attaccato il manico e i punti di ricamo classico, bravissima!

    VálaszTörlés
  6. Congratulations!!! Thanks for stitching my patterns! Hugs from Italy. Niky

    VálaszTörlés