2017. április 13., csütörtök

My Cat
Elkészült még egy új minta húsvét előtt - de ezúttal már nem húsvéti a téma.

Nem tudom, tartotok-e kisállatot... Nekünk évekkel ezelőtt volt egy cicánk, Mancsi. Azalatt a néhány év alatt, míg a családunk része volt, megtapasztaltuk a macskatartás minden örömét és "kínját".
Bár többször jártunk kórházban különböző sérülések miatt, sőt Mancsi a fél lakást is lebontotta körülöttünk,  utólag visszagondolva mégis a kedves, vicces pillanatok maradtak meg leginkább.

Az új mintám "cicás" minta, stílusát, színeit tekintve a Maude Rigley mintám párja is lehetne.
Természetesen megjelennek a kedvenc motívumaim is, a ház (otthon), a madár, virágok, és egy ábécé is. Remélem, nektek is tetszeni fog, függetlenül attól, hogy állattartók vagytok-e vagy sem :)A minta mérete: 95 x 125 öltés
A kész párna mérete: 16 cm x 19,5 cm
Vászon: 40 count-os Zweigart / Vintage Country Mocha
Fonalak: The Gentle Art, Weeks Dye Works8 megjegyzés:

 1. Eszter: Beautiful new design.
  I was at a Blackbird Designs Retreat this past weekend and to my surprise there were two of the ladies of the group stitching SubRosa designs, they commented on my deign I was stitching and showed me they were stitching the same design.

  Blessings
  Catherine

  VálaszTörlés
 2. Nagyon aranyos ez a cica, a pofikája ♥ és az egésznek olyan jóóóóóóó hangulata van!

  VálaszTörlés
 3. What lovely stitching. I love your blog and your beautiful designs. Happy Easter. RJ

  VálaszTörlés
 4. Nekem nagyon bejön, pláne , hogy nagy macska rajongó vagyok:) 3 éve egy vörös "kis bunkóval" harcolok nap mint nap , mert hát mint tudjuk a macskák már csak " bunkók" a maguk módján( virágot rág, minden ami 3 cm nagyobb lever a földre és a mikró tetején tanyázik reggelente, amikor éhes, úgy hajnali 5 körül, de pont ezekért (is) imádom)

  VálaszTörlés
 5. Oh, I'm in love with this cat!
  Happy Easter!

  VálaszTörlés