2014. május 1., csütörtök

Meglepetések




Egy kedves személytől kapott csomag bontogatása mindig jóleső izgalommal tölti el az embert. 
Ezt az izgalmat mostanában több alkalommal is érezhettem, mivel barátaim személyesen és postai úton is megleptek jónéhány csodás ajándékkal. 


Elisabettától, Olaszországból  kaptam néhány héttel ezelőtt egy gyönyörű válogatást, kedvenc hímzővásznaiból küldött nekem, hímzőtűk és egy édes, sampler-motívumokkal díszített alátét kíséretében. 
A vásznak között volt Isabella , The Primitive Hare Old Massachusetts nevű hímzővászna is. Alig várom, hogy egy igazán primitiv minta hímzéséhez felhasználhassam.




A múlt hét végén Ritával találkoztunk ismét, kellemes órákat töltöttünk beszélgetéssel, tapasztalatcserével. Finom kávé és sütemény mellett megnézegettük egymás legújabb fonal- és vászon-szerzeményeit, valamint a készülő hímzéseket. Tőle csodaszép kincsesládát kaptam, melynek tetejét Isabella mintájával díszítette. A választott minta is, a kivitelezés is gyönyörű ♥ A ládikó mellett egy édes nyuszis illatpárnát is kaptam, továbbá csokit, fonalat és rengeteg levendulát.




A harmadik meglepetés postán érkezett Németországból. Ildikónak (még) nincs blogja, de hihetetlenül kreatív hölgy, aki sokféle kézműves technikát művel, és gyönyörűek a fotókon látott munkái. Tőle egy csodaszép kivitelű könyvet kaptam, melyből különféle egyedi kiegészítőket, brossokat, karkötőt, medálokat készíthet az ember lánya horgolással, hímzéssel. Emellett egy komplett kit is érkezett tőle sablonnal, leírással és a szükséges alapanyagokkal. Hogy mi készül belőle? Ez  egyenlőre maradjon titok, a végeredményt majd megmutatom nektek. 



Nagyon köszönöm az ajándékokat, Lányok!


( Természetesen én is igyekeztem/igyekszem viszonozni ezeket a szépségeket, azonban fotókat a nagy sietségben nem készítettem.)



Minden kedves látogatómnak kellemes hosszú, és kreatív hétvégét kívánok!
Eszter





7 megjegyzés:

  1. Nagyon szépséges ajándékokat kaptál ... kíváncsian várom mik készülnek belőlük :)
    Neked/nektek is nagyon szép hétvégét kívánok!

    VálaszTörlés
  2. Óóóó, teljen mindegyikben nagyon sok örömöd❤️
    Várom kíváncsian amiket majd készítesz!
    Tartalmas, pihenős hosszú hétvégét!!:-)

    VálaszTörlés
  3. Oh che belle cose!! Buon divertimento :)

    VálaszTörlés
  4. Micsoda csodás meglepetések!!! És milyen jó olvasni az örömödet!
    Nektek is nagyon szép hétvégét kívánok sok napsütéssel!!! :o)

    VálaszTörlés
  5. Scusa mi era sfuggito il post, spero ti sia piaciuto il lino!!!

    VálaszTörlés
  6. Preciosos tots els regals!
    Una abraçada

    VálaszTörlés