2012. május 9., szerda

Lányos minták


... félkészen.

Két kedves, lányos-kisasszonyos témájú minta hímzésébe kezdtem bele tegnap, az egyikkel már el is készültem. Mindkettőhoz a legújabban beszerzett fonalaim közül válogattam a színeket. Egyenlőre nem tudom, mi lesz belőlük, próbálgatom a kiegészítőket, ill. teában ázik egy-két csipke, talán azokból kerül majd rájuk némi díszítés.


Az egyik, a "Sister Stitcher" itt tölthető le, a The Primitive Hare blogon. Még félig sincs kész, de máris nagyon tetszik! (Nagyon jó ötlet a cérnaspulni megoldása.)


A másik Niky gyönyörű mintája, régebben már hímeztem róla részleteket, most szinte teljes egészében kihímeztem ( egy kis szíves-kacskaringós rész kivételével).




10 megjegyzés:

  1. Én is kinyomtattam a Sister Stitcher mintát :), ha lesz időm elkészítem én is. A másik minta is nagyon szép, az is free?

    VálaszTörlés
  2. Igen, de Nikynél nagyon nehéz ezekre rábukkanni. Egyszer rászántam az időt és végigbogarásztam az egész blogját, mert imádom a mintáit.

    VálaszTörlés
  3. Koszi ,hogy a figyelmembe ajanlottad ezeket a tervezoket. Nagyon tetszenek ezek a mintak is. Keszre varrom a te kollekciodat aztan ok jonnek.

    VálaszTörlés
  4. Csak ámulok-bámulok! Minden nap új mintával jössz elő. Szoktál aludni is? Különben nagyon kedvesek ezek a minták is.

    VálaszTörlés
  5. Mindkettő nagyon szép!!! Én is épp most töltöttem le a mintát...:o)))

    VálaszTörlés
  6. Örülök, hogy szeretitek ti is ezeket a mintákat! Kíváncsi vagyok a ti változatotokra, amennyiben elkészítitek valamelyiket - márpedig úgy érzem, lesz ilyen.
    Margó: Szoktam aludni, bár már nem olyan sokat, mint régen. Hajnalban kelek, akkor van egy kis időm, meg persze főzés közben, és este tévézés közben/helyett.
    Igyekszem minden lehetőséget kihasználni.Az biztos, egy napot sem bírok már ki hímzés nélkül!

    VálaszTörlés
  7. Mindkettő természetesen gyönyörű,és majd úgyis ügyesen kitalálod a végső megoldást is:-)
    /Primitive Hare minta nekem is a szívemhez nőtt,majd később megvalósítom belőle amit szeretnék,de igazából a "Kisasszonyok"-at várom,mert ha az meglesz,mindent azonnal félredobok:-)/

    VálaszTörlés
  8. Hát, Emő, meg tudom érteni! Tényleg gyönyörű minta!

    VálaszTörlés