2012. január 11., szerda

Willow tree - free

Úgy látszik, ez az időszak számomra a mintatervezés ideje - mostanában ez a tevékenység köt csak le.

Őszintén szólva rendkívül feszültnek érzem magam néhány hete, annak köszönhetően, hogy a lányom most nyolcadikos, és nyakunkon a felvételi. Sok múlik rajta, hogy sikerül-e bekerülnie abba a gimnáziumba, amit kiválasztottunk. Egyszeri a lehetőség, nem úgy mint az egyetemi felvételiken, aminek többször is neki lehet futni.
A cél egy olasz kéttannyelvű gimnázium, annak idején én is ide jártam olaszra, bár akkor még nem léteztek kéttannyelvű iskolák, csak emelt szintű nyelvoktatás. Ahogy közeledik a jövő szombaton esedékes írásbeli vizsga, napról napra idegesebb vagyok, rosszul alszom, nem tudok koncentrálni... aki már átélte ezt a gyerekével, biztosan ismeri az érzést. Bízom benne, hogy minden rendben lesz, és néhány hét múlva végre ismét nyugodt, hímezgetős napok következnek!

Na de térjünk vissza a mintákhoz. Ismét hoztam nektek egyet, ezúttal egy fűzfás, monokróm mintát.
Az elmúlt egy hétben azt hiszem, elég sok mintát tettem közzé, látom, hogy szorgosan töltögetitek le a blogomról. Remélem, ki is hímezitek majd őket, és jó esetben fotót is küldtök nekem az elkészült munkáitokról. Ez nagyon jól esne, hiszen így látom igazán a munkám értelmét és eredményét.
Külön szeretném megköszönni, hogy néhányan rászántátok az időt, hogy a véleményeteket is megosszátok velem. Nagyon kedves hozzászólásokat kaptam, ami persze további tervezésre sarkall!
Bízom benne, hogy most sem fogtok csalódni.

8 megjegyzés:

 1. Ne tedd tönkre magad,bízz,hogy a lányodnak sikerül majd a felvételije,igyál sok natur gyógynövényes teát,és gondolkodj pozitívan!Aki ilyen szép mintákat tud tervezni,mindenképp rend van a lelkében!
  Nyugi!++++++++++++++++++++++++++++++

  VálaszTörlés
 2. GRAZIE ! SEI MOLTO GENTILE!
  CHE BELLI I TUOI SCHEMI PRIMITIVE!
  MANU

  VálaszTörlés
 3. Én is kedves hozzászóló szeretnék lenni:
  a mintát köszönöm, a lányodnak sikeres felvételit kívánok!!!! Te meg próbálj nyugodt maradni, nehogy a lányodra is átragassz valamit a feszültségből!! Biztos sikerülni fog, fogadd meg Emő tanácsát. Lélekben veled vagyok!!!!

  VálaszTörlés
 4. Köszönöm a biztatást, igyekszem nyugtatgatni magam!Igazatok van,csak itt a tudás mellett szerencsére is szükség van, meg aztán nem tudom, hogyan reagál a lányom a vizsgahelyzetre. Tudjátok, van, akit doppingol, van, akit leblokkol.Remélem, ez előbbi jön be.

  VálaszTörlés
 5. Sok sikert a felvételihez !

  Nagyon szeretem a fűzfákat..... vittem is a mintát, köszönöm.

  VálaszTörlés
 6. Everytime you post a free is a wonderful one!!!
  Have a great week!

  VálaszTörlés
 7. I've just found your freebie cross stitch pattern called 'Willow Tree'. I absolutely adore this pattern. Thank you so much for sharing. I am going to stitch this immediately!
  Best,
  CrossedPawsDesign2014.blogspot.co.uk

  VálaszTörlés
 8. have you a more clearer sampler than this? i can not count the squares in between thank you!!

  VálaszTörlés