2018. november 16., péntek

Christmas Ornaments
Évek óta saját készítésű díszekkel díszítjük fel a karácsonyfánkat. Tervezésük és hímezgetésük izgalmas és egyben pihentető elfoglaltság, s igazán kellemes ráhangolódás a közelgő ünnepre.
Nagyon szeretem őket, sokkal kedvesebbek és egyedibbek a boltban kapható díszeknél. A szép kis gyűjtemény pedig folyamatosan gyarapodik...

Ebben az évben egy kilenc mintából álló kollekció készült. A díszek a korábbiaknál picit nagyobbak, így egyéb célokra is felhasználhatók - ajándékdobozok tetejére applikálhatók, önmagukban is ajándékozhatók, de ajándékkísérő kártyák is készíthetők belőlük.

A párnákhoz a Zweigart Gingerbread nevű vásznát használtam. A rendkívül intenzív mézeskalácsbarna színű vásznon gyönyörűen mutatnak a karácsonyi motívumok. Található köztük hóember, hintaló, csengő, madáretető, hógömb, karácsonyi puding ( amit idén életemben először el is fogok készíteni), mézeskalács emberke, stb. ... csupa kedves motívum.

A minta mérete: 9 x 55 x 55 öltés 
A kész hímzés mérete: 8,5 cm x 8,5 cm / darab
A párnák mérete: 12cm x 12 cm / darab
Vászon: 32 count-os Zweigart Belfast / Gingerbread
Fonalak: Weeks Dye Works / The Gentle Art / Classic Colorworks


Kellemes karácsonyi készülődést kívánok!
Eszter


5 megjegyzés:

 1. Spectacular I love them so festive♥️♥️

  VálaszTörlés
 2. sono deliziosi! complimenti
  un abbraccio

  VálaszTörlés
 3. Nagyon szép lett! Régen jártam nálad, ez a rengeteg újdonság, csak ámulok. Biztosan villámtűid vannak. Nagyon szépek a fényképeid is, gratulálok mindehhez.

  VálaszTörlés
 4. Ester: They are lovely;

  Catherine

  VálaszTörlés
 5. They are so pretty, Eszter!! What a wonderful collection of Christmas ornaments!

  VálaszTörlés