2012. május 7., hétfő

Mystery SAL al Castello

Vidám jó reggelt Nektek ( a rossz idő ellenére is)!

Mint a címből is kiderül, egy újabb SAL indult a napokban, melyen nagy örömmel veszek részt.
Niky és Lilli Violette kezdeményezése ez a közös SAL, melyre külön-külön is lehetett náluk jelentkezni.



Természetesen engem mind a két vonal érdekel, Manka még le sem zárult Mini SAL-ja meghozta a kedvem a közös hímzésekhez. ( Persze az ő mintáját is készre varrom hamarosan, csak a hétvégén nem volt időm az ehhez szükséges anyagok beszerzésére. Addig is gyönyörködve figyelem a többiek már elkészült, szebbnél szebb munkáit ittitt, és persze itt is.)

Visszatérve az új SAL-ra, két egészen eltérő stílusú,színvilágú, de bizonyára két gyönyörű mintát hímezhetek.
Mindkét részről megkaptam már az 1.  mintarészletet az utasításokkal, nagyon izgalmasnak, és valóban titokzatosnak tűnnek.

Niky mintája már tegnap délután megérkezett, így bár nem voltak a készletemben az általa ajánlott színek, egy másik színkombinációval azonnal ki is hímeztem azt.



Estére beszerzem az igazi, Niky-s színkollekciót is, így újrahímezem majd a mintáját - aminek minden öltése élvezet lesz, hiszen imádom az általa tervezett dolgokat.

A Lilli Violette mintát most kaptam kézhez, még át kell néznem az instrukciókat, aztán annak is nekilátok.
Az egyetlen szomorúságom, hogy a következő mintarészletek csak június elejére várhatók, nehéz lesz kibírni addig.

Eszter

4 megjegyzés:

  1. Izgalmasan hangzik és ismerve a tervezőket nagyon szépnek ígérkezik a közös hímzés!

    VálaszTörlés
  2. Vártam tőled ezt a bejegyzést. Én is részt veszek benne, bár én csak Nikynél jelentkeztem. A mintát még hétvégén megkaptam, csak még nem volt időm nekifogni. Nekem kimondottan jól jön, hogy ez egy "lassú" SAL. :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Aranyos vagy, hogy vártad tőlem. Imádom Niky munkáit, rendkívül egyedi primitív stílust alakított ki. Lilli Violette is nagyon tetszik, ő a "cuki", kicsit franciás kategória a kislányos színeivel. Végre megjöttek a Niky által ajánlott színek a mintához, GYÖNYÖRŰEK!, nagyon izgulok, hogyan fognak mutatni! Én nagyon nehezen fogom bírni az üresjáratokat, mert mindent azonnal kihímzek, ami tetszik, a várakozást meg utálom.

      Törlés
  3. Most én is egy primitív free mintát hímzek, már majdnem készen vagyok vele, és majd azután kezdek neki a SAL-nak. Csak hát a vikinggel is haladni kellene, de ugye Zsombi az időm nagy részét leköti (ami persze nem baj). :-)

    VálaszTörlés