2013. december 1., vasárnap

Christmas heart


... és  következzen egy egészen új karácsonyi minta, mely annyira friss, hogy tegnapelőtt még tervben sem volt, s egy-két órája csak, hogy befejeztem ...
/ Bárcsak több hétvége és kevesebb munkanap lenne karácsonyig, hogy minden ötletet megvalósíthassak, ami a fejemben mocorog!
Tegnap hajnalban ébredtem ennek a mintának a gondolatával, mely annyira "készen volt" a fejemben, hogy a kora délelőttre már el is készült a rajz.
Mivel volt még dolgom a "fekete" minta készre varrásával és fotózásával, csak délután tudtam hozzákezdeni a hímzéséhez, s ma épp időben fejeztem be ahhoz, hogy sötétedés előtt még lefotózhassam.

Klasszikus karácsonyi színek és motívumok ( na végre, sóhajtanak fel néhányan, ugye?), fenyőfa, piros bogyós magyal, valamint kedves madárkáim jelennek meg ezen a mintán, melyből méretes szívet formáltam.
Azt hiszem, fő helyet fog kapni nálunk a karácsonyi dekorációban!
Persze az sem kizárt, hogy kihímezem még egy-két alkalommal karácsonyig, remek ajándék lesz azoknak, akiket szeretek ♥
Mérete: 99 x 70 öltés
A hímzés 32 ct-os vásznon 15,5 x 11 cm-es / a kész szív 19 x 16 cm-es
Fonalak: Nina Hunter, Chilli (idén ez a kedvenc karácsonyi piros nálam!), 
Grizzly, Pigeon, Old Gold és Cigar színeiJó pihenést - már ha jut rá időtök!
Eszter19 megjegyzés:

 1. Milyen egyszerűnek tűnik: lerajzoltam, kihímeztem, megvarrtam és lefotóztam...mintha legalább egy hét történéseit írtad volna le :))
  Ámulatba ejt a tempód és a mintád egyaránt! Csodaszép, valóban igazi ajándéknak való♥

  VálaszTörlés
 2. Köszönöm szépen! Valóban nem volt egyszerű, de annyira kevés idén a szabadidőm, hogy minden pillanatot ki kell használnom a hétvégeken. Meg aztán ez az igazi stresszoldó, így két legyet ütöttem egy csapásra...

  VálaszTörlés
 3. Szuper minta :)
  Egyszerűen karácsonyi, tökéletes.

  VálaszTörlés
 4. Nagyon szép, egyszerű, nagyszerű, nagyon tetszik :)

  VálaszTörlés
 5. un cuore natalizio davvero bello..un bacio

  VálaszTörlés
 6. Nagyon jó! Mindene tökéletes, a minta a színek, mind-mind, igazi karácsonyi hangulat.

  VálaszTörlés
 7. Sztereotípiás vagy sem,nekem is elnyerte tetszésem a hangulata.Különösen a télen is bogyókat lelő madaras hangulat fogott meg./Bár nálunk a karácsony zöld-rózsaszín és tekla gyöngy színben pompázik simán el tudnám képzelni ezt a szivet dekorációnak.-mondjuk liláskék bogyókkal/
  A hímzésre,összeállításra szánt időt kevésnek találod ugyan,de ezt megelőzi a munkával eltöltött várakozás,rákészülés,vágyakozás a kreativitásra ami szintén kellemes lehet:-)

  VálaszTörlés
 8. Egyszerűen tökéletes!!! ♥

  VálaszTörlés
 9. Csudiszép lett ez is és az előző mintád is ♥!
  (egyidőkibővítő vagy egy extra turbó tű de jó is lenne...)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. én a hímzés tempóját, meg a tű surrogását a vászonban nagyon szeretem- vicces lenne felgyorsítva mindez! de az első ötleted nagyon értékelem, akár 30 órás nap (munkaidő marad, szabadidő több), akát a négynapos munkahét, háromnapos hétvége formájában. talán gyűjthetnénk aláírást, mit szólsz?

   Törlés
 10. Megintcsak fantasztikusan szépet alkottál, nehéz betelni ezekkel a csodás mintákkal. Az időkibővítőből én is kérnék!

  VálaszTörlés
 11. Szia!
  Nagyon szép lett ez a szívecske :) Az időre én is vevő lennék...

  VálaszTörlés
 12. I love your stitching the heart is beautiful , where can I get the chart from. hugs.

  VálaszTörlés
 13. ciao, i tuoi lavori sono molto belli, complimenti! mi sono aggiunta ai tuoi sostenitori, se vuoi venire a trovarmi l'indirizzo è: www.mamanluisa.blogspot.it

  VálaszTörlés