2011. november 6., vasárnap

Elrepültek a párnáim...

Biztosan hallottátok, hogy Ken Follett világhírű könyvének (A katedrális) filmváltozatát a Pillars Magyarországon forgatta/forgatja- most éppen a második szériát.
/Privát megjegyzés: A tévében nemrég leadott első sorozatot megpróbáltam végignézni, tetszett is, de sajnos olyan későn kezdődött, hogy minden egyes részbe sikerült belealudnom!/


Igaz, ez az előzetes még az első sorozathoz készült, de a hangulat ugyanaz:Testvérem a stáb tagja, s az elmúlt hosszú hétvégére ( Mindenszentek, Halloween) hazarepülő kedvenc színésznőinek ( akik egyébként az első szériában még nem játszottak) egy-egy Halloween-es párnámmal kedveskedett. Rendkívül jólesett hallanom, hogy mennyire tetszettek nekik az ajándékok, s persze az is, hogy ilyen prominens személyek lettek a tulajdonosaik, akik amellett, hogy híresek, szépek, tehetségesek, még rendkívül közvetlenek és természetesek is!

Nézzétek, kikről van szó:

CHARLOTTE RILEY

NORA VON WALDSTATTEN

TATIANA MASLANY

Hát így történt, hogy már Angliában, Németországban és Kanadában is van egy-egy párnám.

1 megjegyzés:

  1. Például olyan hatása van egy kis képecske kitevésének, hogy olyan emberkék is belebotlanak a blogodba, akik eddig a létezéséről sem tudtak. Például én.
    És most azt mondom: nahát, hogy mik vannak ?! De lennék a párnáid helyében!
    A bealvós történet abszolút ismerős, így maradok le minden sorozatról.

    VálaszTörlés