2017. május 26., péntek

Adam & Eve Sampler





Aki tagja a Facebook csoportomnak, már láthatott a napokban részleteket az új sampleremből.
Egyheti munka - mondhatni éjjel-nappal hímzés után - után végre elkészültem :)
A sampler ötlete már régen megszületett, az elmúlt hétvégén sikerült megtervezni a mintát, majd azonnal neki is láttam a hímzésének.

A sampler mi mást is ábrázolhatna, mint az Édenkert első emberpárját, a gonosz csábítását és azt a bizonyos almát. A kertet virágokkal, madarakkal népesítettem be, s a mintán szerepel az ábécé mellett az isteni intelem is.
A minta a primitív stílus jellemzőit viseli,s szokás szerint kevés színt használtam a hímzéséhez. Főként barna árnyalatokat válogattam, csak a középső részben jelennek meg élénebb színek, a terracották és a sárga.

A méretes - 19,5 cm x 36 cm-es hímzésből egy sampler pouch készült terracotta hátoldallal, krémszínű béléssel és barna mintás szegéllyel.

Sajnos a mai "hol süt a nap, hol elbújik"- idő kicsit megnehezítette a fotózást, így a ragyogó színek picit fakóbbak a képeken. Remélem, sokan megkedvelitek a mintát, és kedvet kaptok a kihímzéséhez.











A minta mérete: 140 x 265 öltés
A kész hímzés mérete: 19,5 cm x 36 cm
Vászon: 36 count-os Edinburgh Mello / Picture This Plus
Fonalak: WDW, GAST



Szép, napsütéses hétvégét, jó pihenést mindenkinek!
Eszter



6 megjegyzés:

  1. Ester, YOur talent in designing all of these lovely stitches never ceases to amaze me. My wish list of your patterns continues to grow! Have a wonderful week. Mary@stitchingfriendsforever

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. thank you, Mary ♥ your kind words make me happy :)

      Törlés
  2. Wow it is so beautiful
    I love it
    Big hugs x

    VálaszTörlés
  3. Esther what a lovely time consuming piece you have designed. It is going to make a stunning sampler. You are so talented. As Mary said above our wish list continues to grow. Happy stitching. RJ @stitchingfriendsforever

    VálaszTörlés
  4. This sampler is gorgeous!! Love it!!
    Hugs,
    Lili

    VálaszTörlés
  5. Els teus treballs són preciosos, m'encantan aquest gràfics

    VálaszTörlés